Der er mange steder man kan bestille sin lejebil i dag. Du kan bestille direkte hos de store udlejere (Avis, Hertz, osv.), via dit flyselskab, via booking portaler (Rentalcars.com, autoeurope.com, osv) hvor de sammenligner priser på tværs af selskaber, igennem dit hotel, og så kan man også tage chancen og bare gå ind hos udlejningsselskabet på destinationen.

Der findes også mange gode råd om, hvornår du skal booke din bil, men min erfaring er, at det er mindre relevant hvornår du booker. For hvis du booker igennem bookingportalerne, så tilbyder de i de fleste gratis afbestilling. Og det er her jeg har gjort de bedste deals.

I god tid, dvs. gerne måneder i forvejen så finder jeg via enten autoeurope og rentalcars.com et tilbud jeg syntes er acceptabelt. Så holder jeg løbende øje med hvordan priserne udvikler sig.

Og det er her mit bedste trick kommer, for jeg har opdaget at i de sidste 7-10 dage op mod ferien, der falder prisen drastisk. F.eks. på vores ferie i 2018 faldt prisen på en mellemkasse stationcar fra kr. 7.000 for 23 dage på Sicilien – da vi bookede i start maj, til kr. 6.000 14 dage før aftejse, til helt ned til kr. 4.500 i ugen op til afrejse. Og når vi har booket med gratis afbestilling, så er det bare med at holde øje, og ændre til der hvor prisen er det. Det eneste du skal holde øje med, er hvornår pengene kommer retur til dig – blot for en sikkerheds skyld.

Jeg vil helst ikke rådgive omkring forsikringer – da det er det rene Wild West, men jeg har via vores forsikring alle de forsikringer der er nødvendige. Så tjek inden du booker hvor godt du er dækket inden du tilkøber. Og vær især standhaftig når du afhenter bilen, fordi de presser hårdt på at få til at købe yderligere beskyttelse.

Her er nogle af de services jeg plejer at tjekke / anvende:

Auto Europe

Rentalcars

Sådan får du billig billeje

Lars


Faren i familien, født i 1975. Arbejder til dagligt med digital markedsføring hos Winefamly.com og er medejer af www.sport112.dk Jeg suger viden til mig via podcast, hvor jeg gør hvad jeg kan for at lære diverse biohacks gennem kost, motion, søvn og mental tilstand, så jeg kan få det maksimale ud af min tid. Bruger meget tid på rejser og ture med familien, træner 4-5 gange ugentligt (der hvor mine podcast kommer til gavn som motivation), og ellers nyder jeg bare min hverdag og fridage.


Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.