Det bedste spisested i Taormina til en hurtig snack.
Jeg ved godt at jeg før har lavet et indlæg om L’Arco. Grunden til det er bare at det er verdensklasse, ihvertfald efter min mening. Det de tilbyder er “små” snacks og måltider. Jeg vil så mene at hvis du køber et af deres pizzaslices og en arancini er du godt kørende! Men grunden til dette blogindlæg er at gå lidt mere ned i detaljer hvorfor et egentligt er så godt, eller ihvertfald efter min mening.
Lad os starte med at snakke om deres pizzaslices. Pizza kan du i forvejen købe overalt i Italien, og selvfølgelig i Taormina. Her har de nogle lidt andre smage en de traditionelle pizzeriaer, men det er meget det samme. Deres bund, altså deres pizzadej, er en smule wienerdejs agtig med flere lag, som god kan drysse lidt når man spiser. Det er et lidt anderledes twist på pizza, men det er faktisk meget delikat. Flere af deres pizzaslices serveres med store tynde stykker revet parmesanost udover, hvilket smager helt vidunderligt, især når det er kombineret med rucola, mozzarella og parmaskinke. Oscar har også fundet en variant pizza de bl.a. også serverer her, som han er helt vild med. Den kaldes “bronte” og består meget simpelt af skinke, ost og pistacienødder. Du burde helt klart give det et skud!
Videre til min yndlingsting hos L’Arco. Deres arancini. Hvis i tilfældigvis ikke ved hvad en arancini er, så vil jeg lige hurtigt forklare det. Arancini er en siciliansk delikatesse/snack, som består af en masse risottoris med fyld i midten. denne “bold” er så friturestegt. Arancinien hos L’Arco er bare specielt god. Deres fyld i forhold til risen er helt perfekt, og der er hverken for meget eller for lidt af noget. Smagen er bare helt igennem perfekt, og der er mange forskellige muligheder i forhold til hvilken slags fyld du er mest til. Min personlige favorit er “arancini con ragu”, som egentligt bare er arancini med en lækker kødsovs i midten. 10/10 herfra!
De har også andre former for snacks eller måltider hvis lysten er til det. De har flere former for fladbrød, lasagner og andre brød og pastaretter.
Skriv et svar
Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.