Om

Når vi rejser eller er ude på ture, er det altid med formålet at “få en på opleveren”. Ingen ture eller rejser er for små, til at blive mindeværdige. Vi vil gerne lære mere om naturen, historien, kulturen osv. på alle de destinationer vi besøger. Med de forventninger og indstillinger lykkes det også i langt de fleste tilfælde, at få helt fantastiske oplevelser.

Uanset om vi er på autocamper tur i USA, vandrer på vulkaner på Sicilien, eller er på stranden i Hvide Sande så har vi altid mindeværdige oplevelser med hjem. En regnfuld lørdag på gågaden i Flensborg, kan give ligeså gode minder hvis man har den rette indstilling.

Det de der oplevelser og øjeblikke vi gerne vil formidle her på bloggen.

Bag bloggen står Lars Duelund Sørensen, med gæsteindlæg fra min familie.

Mine rejser
Det handler ikke om hvor mange lande eller destinationer man har besøgt. Det mener jeg helt oprigtigt, for min filosofi er, at jeg hellere oplever færre steder, men så lærer dem at kende. Det betyder f.eks. at vi har været på en 4 ugers ferie i Florida, hvor vi samlet har kørt færre end 3.000 km. På den måde lærer vi de steder vi stopper bedre at kende.

Jeg holder dog mit Tripadvisor verdenskort opdateret så jeg selv kan se hvor jeg har været.

Indtil videre er det blevet til følgende lande:

Australien
Bulgarien
Canada
Danmark
Holland
Indonesien
Irland
Italien
Malaysia
Norge
Polen
Singapore
Spanien
Storbritannien
Sverige
Tjekkiet
Tyrkiet
Tyskland
Ungarn
USA
Østrig

Dette siger ikke så meget, men f.eks. har jeg opholdt mig i Australien i næsten et år sammenlagt, hvor vi bl.a. boede i Melbourne i små 3 måneder. Malaysia har jeg besøgt 3 gange, USA 6 gange, Italien 8 gange, osv. Så når jeg kigger på de enkelte lande og især nede på områder/byer så begynder jeg selv at blive lidt mere tilfreds.

For selvom rejsefeberen konstant koger i mig, så har jeg efterhånden fået samlet en masse indtryk fra de mange steder jeg er så heldig at have besøgt.

Men som det ses her på kortet, er der stadig mange steder jeg mangler at få besøgt:

Rejseformer
I dag rejser jeg typisk med min familie dvs. min kone og vores 3 børn. Det har vi gjort på bilferie, byferie, camping i autocamper (USA af 4 omgange), byferie, camping og lidt sjældnere resortferie. Før dette har jeg også rejst med rygsæk som backpacker, og så bliver det også til en enkelt forretningsrejse i ny og næ.

Til daglig arbejder jeg som CMO hos winefamly.com hvor vi forsøger at udbrede bedre vin til danskerne. Til maden står den ofte på rødvin, men til vores fiskeretter er jeg ret begejstret for riesling og ellers er min favoritvin fra Sicilien hvor vi er store tilhængere af Tenuta di Castellaro.

Følg også med her på bopålandet