20180710_183601

Mine yndlings strande på Sicilien

Vi har nu været på Sicilien 4 gange, og meget af vores tid der bliver brugt på forskellige strande. Derfor vil jeg fortælle om mine yndlings strande som vi har været på.

San Vito Lo Capo

En hvid sandstrand, og det flotteste turkisblå hav. Vi slår en parasol og et lille telt op på stranden, og ellers bader vi bare. Der er en lille smule at kigge på når vi svømmer rundt, vi har bl.a. set en slags flyvefisk, søstjerne og en masse søanemoner. Ellers nyder vi bare at svømme rundt i det krystalklare blå vand.

Stranden på Stromboli

En strand lavet af sorte lavasten, og brandvarmt sort sand. Hele havbunden er helt sort, og fiskene der er der er så også sorte. Det er en speciel oplevelse, men det er mega fedt. Vandet på Stromboli er meget klart og har en flot blå farve. En mega lækker strand, som helt klart er et besøg værd!

Cave De Pomice

En stenstrand fyldt med pimpsten. Stranden ligger ved et gammelt pimpstensbrud, så der står stadig gamle huse derfra. Midt på stranden står der en mole, som vi bruger til at hoppe fra, hvilket er helt vildt sjovt. Selve vandet har også en lækker blå farve, og en fin sigtbarhed. Når man bader der skal man dog lige være opmærksom på brandmænd, men det skal du egentligt uanset hvor du bader henne.

Acquacalda

En af de lækreste stenstrand jeg har været på. Vandet har den lækreste lune temperatur, og når jeg først er hoppet i vandet har jeg altså ikke lyst til at skulle på igen. De år vi har været i Acquacalda har vi haft nogle dage med roligt vand og andre dage med bølger. Bølgerne er sjove at lege i, men jeg vil helst have stille vand, for det mener jeg er mere hyggeligt. Vi har én gang været så heldig at se en lille blæksprutte i Acquacalda.

Zingaro

Stranden i Siracusa

Midt i byen, ligger der en lille hyggelig strand. Det er et lækkert sted, med en masse liv og glæde. vandet havde en lækker temperatur. Det er ret genialt at man et øjeblik kan gå midt imellem en masse mennesker, og det næste øjeblik er du på en strand. Lækkert sted!

Scala dei Turci

Scala er en virkelig fed oplevelse, vi har fået 2 gange mens vi har været på Sicilien. De flotte hvide klipper, og det lækre turkise vand. De gange vi har været ved Scala Del Turci har der været en masse små bølger, som vi så her leget rundt i. En virkelig fed oplevelse, og et sted jeg gerne vil besøge igen.  

Var indlægget godt? Så del gerne ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.