Vi har nu været på Sicilien 4 gange og skal afsted en femte gang her i 2019. Alle gange har vi fløjet fra Berlin til Catania fra hhv. Tegel og Schønefeld. Det har desværre ikke været muligt at finde konkurrencedygtige priser / acceptable ruter fra hverken Billund eller Hamborg.

Jeg har tjekket priser via Momondo, og både til Catania, Trapani og Palermo, og endda også få flere andre mindre lufthavne i nordtyskland.

Men når man i højsæsonen kan flyve fra Schønefeld til Catania og retur 5 person for kr. 5.074 – så er det svært at matche, og så er det turen til Berlin værd.

Så mit råd er, at tjekke forskellige lufthavne, både ud af DK og ankomst lufthavne på Sicilien. Igen er Momondo det absolut bedste sted at tjekke priser og ruter. Jeg har også forsøgt Skyscanner som har nogle super fine features, men de kan slet ikke være med på priserne.

Den rute vi skal flyve i år, er fra Berlin kl. 21.10 ankomst 23.50 til Catania. Retur er 3,5 uge senere hvor vi flyver kl. 17.50 ankomst til Berlin 20.35.

Vi gør det, at vi enten tager til Hamborg dagen før som vi gjorde i 2018. På selve rejsedagen, går vi rundt og hygger i Hamborg som vi kender ret godt. Eller vi tager afsted til Berlin dagen før, og ankommer sidst på aftenen, så har vi en hel dag til at opleve Berlin i.

I år tager vi toget, hvor planen er, at køre til Flensborg (hvor der er gratis parkering), stiller bilen, tager toget til Berlin med skifte i Hamborg. Det tager lige over 4 timer. Så i sidste ende er det måske 30 min længere rejsetid fra vores hjem til Berlin centrum. Og det er før vi taler bilkøer, pauser, osv. og så sparer vi slid på bilen, brændstof og parkering i Berlin.

Tog koster kr. 1.350 retur for 5, parkering alene vil løbe op i ca. 800 i Berlin. Så vi både sparer penge, og får en nemmere tur frem og tilbage. Sidste år gik turen med bil derned fin, men hjemad ramte vi desværre et par bilkøer med i alt ca. 3 timers ventetid.

Billige flybilletter til Sicilien

Lars


Faren i familien, født i 1975. Arbejder til dagligt med digital markedsføring hos Winefamly.com og er medejer af www.sport112.dk Jeg suger viden til mig via podcast, hvor jeg gør hvad jeg kan for at lære diverse biohacks gennem kost, motion, søvn og mental tilstand, så jeg kan få det maksimale ud af min tid. Bruger meget tid på rejser og ture med familien, træner 4-5 gange ugentligt (der hvor mine podcast kommer til gavn som motivation), og ellers nyder jeg bare min hverdag og fridage.


Post navigation


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.